Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Sybille Neumeyer

Sybille Neumeyer bavi se komunikacijskim dizajnom i istraživanjem vizualnosti, a posebno područje njezina interesa je istraživanje kroz umjetnost i dizajn, kao i prirodne znanosti i povijest znanosti. Stvaranje znanja i značenja kroz slike, vizualne prakse i intervencije smatra znanstvenim koliko i umjetničkim pristupom. U umjetničkom i poetskom promišljanju koristi znanstvene metode, slike, sprave i tekstove kao nadahnuće za vizualne procese i eksperimente. Njezin laboratorij za istraživanje forme i fantaziju, osnovan 2009. godine, predstavio je u prvoj publikaciji niz eksperimenata i promišljanje o istraživačkim procesima u vizualnoj praksi. Na polju teorije Sybille Neumeyer usredotočena je na vizualne procese u znanstvenom radu, kao i u povijesti i teoriji znanosti. Njezin magistarski rad bavi se vizualnim pristupom znanju pomoću znanstvenih metoda, objekata i instrumenata. U aktualnom radu kombinira usredotočenost na znanstvene slike i metode s predmetima i procesima iz prirode i kulture. Metodologija prirodnih znanosti i arheologije dio je njezina rada jednako kao što su to i eksperimentalni čin, izvedba procesa, fikcija, estetska refleksija i čista dokumentacija. Osim toga, zanima je i bavljenje arhitektonskim prostorima, gradom i urbanim životom. Godine 2008. sudjelovala je u interdisciplinarnom projektu koji je stvarao privremene prostore u praznim trgovinama Bremerhavena.

U sklopu Pogonovog rezidencijalnog programa, Neumeyer boravi u Zagrebu od 18. studenog 2012. do 15. veljače 2013.

Fotografije s izložbi the odd and the even, Pogon Jedinstvo, 14.02.2012. i past presence, present absence – urban aspects, Pogon Jedinstvo, 01.02.2013.

neumeyer_sybille_oddneumeyer_sybille_island of evenneumeyer_sybille_interior 03neumeyer_sybille_interior 02neumeyer_sybille_interior 01neumeyer_sybille_fabric of time 1neumeyer_sybille_fabric of time 2neumeyer_sybille_fabric of time 3neumeyer_sybille_reflection1neumeyer_sybille_reflection2neumeyer_sybille_reflection_views_neumeyer_void formation 2s_neumyer_void formation 1

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2