Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Lan Tuazon

Lan Tuazon je studirala na Cooper Union, magistrirala na sveučilištu Yale 2002., a 2003. završila je Whitney Independent Study Program. Izlagala je na brojnim međunarodnim izložbama i u institucijama, između ostalog u Kuenstlerhaus Stuttgart, Floating IP i The Lowry muzej u Londonu, Ize Cultural Foundation, Artist Space, Canada Gallery, Sculpture Center i Apex Art u New Yorku, te najrecentnije na Bukureštanskom bijenalu i u Kunstvereinu Stuttgart.

U svojoj umjetničkoj praksi bavi se poretkom i javnim prostorom. Njen recentni projekt pod naslovom Sastojci stvarnosti postavlja postojeće elemente stvarnosti u novi društveni i simbolički poredak. Jedan od primjera je i reorganiziranje newyorških zgrada kako bi se stvorio plan grada pogodan za pobunu. Lan Tuazon je kustosica Izložbe nevidljivih grafita, na kojoj je izložila magnete koje su izradili umjetnici, aplicirajući ih na rad Torqued Ellipse Richarda Serrae koji je tada bio uskladišten u brodogradilištu u Bronxu. Taj kustoski umjetnički projekt kulminirao je manifestom o intervencijama u javnom prostoru koji je izdala Redcat Galery 2007.

Lan Tuazon, porijeklom sa Pacifičkog otočja, trenutno živi i radi u New Yorku i Njemačkoj. U Zagrebu boravi do studenog 2010. u sklopu razmjene umjetnika sa Akademie Schloss Solitude, gdje surađuje s umjetnikom i arhitektom Zvonimirom Marčićem, prošlogodišnjim hrvatskim stipendistom ovog programa razmjene. Zajedno će realizirati projekt Zoom.

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2