Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Programski savjet

Programski savjet je stručno savjetodavno tijelo sastavljeno od predstavnika organizacija civilnog društva koje raspravlja o pravilima i procedurama korištenja resursa, programskom usmjerenju i dugoročnijim programskim planovima te razmatra evantualne žalbe na odluke koordinatora programa. Programski savjet ima 5 članova, a oni se biraju iz redova članova Saveza udruga Operacija Grad na mandat od 2 godine.

Članovi i članice Programskog savjeta

Za predsjednicu Programskog savjeta izabrana je Sunčica Ostoić. Za zamjenika predsjednice izabran je Sanjin Hasanefendić.

TAMARA CURIĆ Plesni Centar TALA, Zagreb  Tamara Curić rođena je 1973. g. u Zagrebu. Nakon završene Škole za balet, ples i ritmiku „Ana Maletić“, diplomirala je 1995.g. na Vlaamse Dansacademie, Brugge (Belgija). Od 1988.g. radi kao profesionalna plesačica u nekoliko kompanija u Hrvatskoj i Europi. Kao koreografkinja sudjeluje na koreografskim platformama u Belgiji, surađuje s brojnim dramskim kazalištima i režiserima. Autorica je nekoliko cjelovečernjih predstava i plesnih predstava za djecu. Suosnivačica je Platforme.hr u Hrvatskoj, a od 2000.g. umjetnička je direktorica Plesnog centra TALA. Osnivačica je NDA Hrvatska, aktivna je članica NOMAD DANCE ACADEMY, regionalne mreže koja radi na razvoju suvremenog plesa i nezavisne scene.

IVET ĆURLIN WHW /  Što, kako i za koga, Zagreb. Ivet Ćurlin je povjesničarka umjetnosti i kustosica. Diplomirala je povijest umjetnosti i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te Master in Public Administration na New York University u New Yorku, SAD. Članica je kustoskog kolektiva WHW, s kojim od 2003. godine osmišljava i vodi program Galerije Nova u Zagrebu, posvećen istraživanju, dokumentaciji i proizvodnji znanja modernističke i suvremene vizualne umjetničke prakse. Kao članica kolektiva WHW bila je kustosica brojnih međunarodnih izložbi i projekata. Aktivnosti WHW-a osmišljene su kao kontinuirani napor da se reaktualizira politički potencijal umjetničke prakse unutar šireg konteksta.

SANJIN HASANEFENDIĆ Udruženje za razvoj kulture „URK“, Zagreb. Sanjin Hasanefendić  (1975.)  je  dipl.prof.sociologije i trenutno radi kao suradnik i koordinator programa u klubu „Močvara“  te kao voditelj projekta neformalne edukacije „Močvarni Laboratorij“. Tijekom petnaest godina profesionalnog angažmana u administraciji više međunarodnih organizacija stekao je veliko poslovno iskustvo. Završio je razne programe stručnog usavršavanja u području menadžmenta, a organizacijom kulturnih događanja volonterski se bavi od 1996. godine. Posebno je zainteresiran za nezavisnu muzičku produkciju, a od 2013. godine aktivno sudjeluje u kreiranju koncertnog programa u klubu „Močvara“.

SUNČICA OSTOIĆ Kontejner, Zagreb Sunčica Ostoić (HR, 1976.) je povjesničarka umjetnosti, nezavisna kustosica i likovna kritičarka iz Zagreba gdje je na Filozofskom Fakultetu diplomirala povijest umjetnosti i filozofiju. Godine 2002. suosnovala je nevladinu udrugu KONTEJNER | biro suvremene umjetničke prakse koja se bavi istraživačkom umjetnošću na polju umjetnosti i tehnologije, umjetnosti i znanosti te tjelesne umjetnosti. Ima dvanaest godina iskustva u kustoskim praksama i organizaciji lokalnih i međunarodnih umjetničkih izložbi, festivala, simpozija. Članica je Kulturnog vijeća za nove medijske kulture pri Ministarstvu kulture Republike Hrvatske, vijeća Galerije VN i HDD Galerije te AICA-e i ULUPUH-a.

BERNARDA CESAR, UBU, rođena u Zagrebu 1984., rodom iz Marije Bistrice. Maturirala je na Odjelu unutrašnje arhitekture u ŠPUD-u 2003., a diplomirala arhitekturu na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu u klasi prof. Ivana Crnkovića. Jedna je od osnivačica i voditeljica projekata Sintomenta – udruge za multimedijalnu umjetnost i afirmaciju kulture (zajedno sa Ivankom Bičak), UBU-a – udruge bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu (zajedno sa Marijom Juzom i Filipom Pintarićem), arhitektonske grupe Nefunkcionalni most zajedno sa Filipom Pintarićem, koji svi zajedno sa grafičkim timom Babushke tvore Neformalni savez Organizam. Članica je Savjeta mladih KZŽ. Kao multimedijalna umjetnica – ilustratorica, dizajnerica i pjesnikinja postavlja brojne samostalne i skupne izložbe (Geometrija, Alea est iliti crveni 9, Z-ton I-II…). Unutar teorijskog i praktičnog istraživanja multimedijalne umjetnosti uređuje i ilustrira zbornike, kataloge, monografije eminentnih autora. Sudjeluje kao autorica u više arhitektonsko-urbanističkih natječaja na državnoj razini (Poreč, Marija Bistrica, Krapina, Beli Manastir, Mali Alan, Selska-Baštijanova, Novalja). Dobitnica je nagrada i priznanja na regionalnoj i nacionalnoj razini.

 

Rad Savjeta

Poslovnik o radu Programskog savjeta i zapisnike sjednica možete pronaći ovdje.

Prošli sazivi Savjeta

Programski savjet – Arhiva

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2