Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Radionica Voltige Dance

1. – 6.12. | Radionica Voltige Dance s Nikolinom Komljenović | organizator: Cirkorama | kotizacija: 300 kn

danse voltige 1 (1)Voltige Dance je mlada cirkuska zračna disciplina. Izvodi se na užetu koje slobodno pada u prostoru. Dojam slobodnog letenja pri odbijanju od poda, te nezamjetna vidljivost materijala za koji je izvođač/ica zakačen/a nova je svjetska atrakcija. Plesač/ica djeluje kao da lebdi po zraku pri izvođenju zahtjevnih figura i slobodnom prolazu kroz zrak. 

Ova radionica odvija se u suradnji s Centrom za nezavisnu kulturu i mlade Pogon, a u sklopu Programa Cirkorame sufinancirana je od strane Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba i Ministarstva kulture RH.

Informacije i prijave na: cirkorama@gmail.com

Nikolina Komljenović
Performerica i izvedbena umjetnica koja se bavi prisutnošću i multipliciranjem intro(impro)spekcija kroz medij performansa. Kroz rad Kazališta Aruša, performanse Toplina, Ako zaigram neku novu igru, Objekt u subjekt prelazi, Ispadanje, 59 jutra, 59 početaka, 59 izdaja, Here’s to now, Večera pomirenja te kroz suradnje s domaćim i stranim umjetnicima utjelovljuje tu praksu. Izlagala je i instalacije Plakatiranje poezije i Gaženje poezije te video rad Sučelja analognih doživljaja. S likovnom umjetnicom Sanjom Gergorić izvela je performans Dvije žene jedno tijelo te trenutno surađuje s Vanom Gaćinom, hrvatskom audio vizualnom umjetnicom na projektu KOD.
Kao plesačica suvremenog plesa i tijela u zraku sudjelovala je u mnogim predstavama u Hrvatskoj i diljem cijelog svijeta. Magistra Povijesti umjetnosti i Komparativne književnosti. Osnivačica je neformalne skupine S.VILA. Koordinatorica je udruge ekscena te članica međunarodne umjetničke platforme Bacači sjenki, UPUHa i HZSUa. Nikolina Komljenović Voltige dance naučila je od francuskog umjetnika Erica Lecomtea – Kompanija 9,81 (FR) surađujući s njim na europskom projektu Itinair.

Video link:https://vimeo.com/238546807

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2