Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

POZIV ZA DODJELU BESPLATNIH TERMINA ZA KAZALIŠNE I PLESNE PRODUKCIJE I UMJETNIČKA ISTRAŽIVANJA U 2017. GODINI

Datum objave: 27.06.2016.

Sukladno Uvjetima korištenja i rezervacije termina te na temelju zaključaka sjednice Programskog savjeta br. 05-02/2016, Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade poziva udruge, umjetničke organizacije, neformalne grupe i pojedince da se najkasnije do 18. kolovoza 2016. prijave za korištenje besplatnih radno-produkcijskih termina u Velikoj dvorani Pogona Jedinstvo u 2016. godini.

Što se može prijaviti?
Mogu se prijaviti nove domaće produkcije i umjetnički istraživački projekti, koji se mogu okarakterizirati kao suvremeno progresivno kazalište; suvremeni ples; novi cirkus; eksperimentalni i/ili hibridni izvedbeni projekti.

Koje je razdoblje realizacije?
Razdoblje 1: od 2. siječnja do 5. veljače
Razdoblje 2: od 3. do 23. srpnja
Razdoblje 3: od 21. kolovoza do 10. rujna
Iskazana razdoblja su okvirna. Točni datumi bit će dogovoreni prije realizacije programa.

Koliko će se projekata podržati?
Okvirno, planiraju se podržati 2 do 3 nove domaće produkcije s izvedbama te 2 do 3 umjetnička istraživačka projekta, ovisno o interesu i broju potrebnih termina.

Koji su uvjeti?
Predloženi projekti moraju odgovarati zahtjevima ovog poziva te biti u skladu s Uvjetima korištenja i rezervacije termina.
Rezultati provedenog projekta moraju biti prikazani javnosti u formatu koji odgovara prirodi i konceptu projekta (javna izvedba predstave, javno predstavljanje i slično).
Prijavitelji pristaju da, ukoliko njihovi projekti budu odabrani, Pogon za iste zatraži sufinanciranje putem poziva za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Zagreba i Ministarstva kulture. U slučaju odobrenja sufinanciranja, prijavitelji mogu očekivati i dodatnu podršku.

Što je uključeno?
Odabrani projekti mogu koristiti prostor i svu tehničku opremu i to najviše 20 besplatnih termina (dana), najviše 6 sati dnevno.
Za odabrane projekte bit će osigurana osnovna podrška promocije putem interneta i drugih redovnih promotivnih alata Pogona.
Organizator programa samostalno organizira prodaju ulaznica i zadržava cjelokupni prihod.
Tehnička i producentska podrška, nabava eventualne potrebne dodatne opreme, posebne marketinške i PR kampanje te drugi oblici podrške nisu uključeni.

Kako prijaviti projekt?

Projekti se mogu prijaviti isključivo putem  formulara ovdje

Krajnji rok za prijavu je 18. kolovoz 2016. godine.

Zbog uvijek mogućih tehničkih poteškoća savjetujemo da ne čekate krajnji rok za prijavu.

Kako će se odabrati projekti?
Programski savjet Pogona će najkasnije 14 dana od roka za podnošenje prijava odabrati projekte. Glavni kriteriji odabira su isti kao i za druge programe koji se odvijaju u Pogonu: kontinuirana ili višekratna suradnja nositelja programa s Pogonom te značaj programa za programski profil Pogona.

Ostale informacije

Putem ovog natječaja nije potrebno prijavljivati pojedinačne izvedbe predstava, već samo produkcije i umjetnička istraživanja. Termini za projekte koje čine samo izvedbe mogu se dobiti redovnim putem. Više informacija: http://www.upogoni.org/korisnik/

Rokovi ovog poziva usklađeni su s rokovima natječaja Ministarstva kulture i Grada Zagreba i mogu se njima prilagođavati.

Više informacija možete pronaći na adresi www.pogonzagreb.hr – pretraga – ključna riječ: Pogonator

Tekst poziva
Tekst poziva možete preuzeti ovdje (pdf)

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2