Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Marky Ramone`s Blitzkrieg u Jedinstvu

koncert 9. prosinca | 20:00 | Velika dvorana Pogona Jedinstvo  

markydrumsbMarky Ramone poziva vas da s njim proslavite 40 godina Ramonesa, jednog od najvećih punk rock bendova svih vremena. Marky je jedini živući član iz postave Ramonesa koja je primljena u Rock n Roll kuću slavnih, a povodom obljetnice 40 godina izlaska kultne ploče The Ramones, svirat će sve hitove i klasike benda.

Prije 22 godine, Ramonesi su održali drugi od dva kultna koncerta u zagrebačkom Domu sportova. I uvijek su isticali koliko su ih snažno doživjeli …“energija je bila nevjerojatna, uvijek ćemo to pamtiti iako smo svirali diljem svijeta pa i u uvijek uzavreloj Južnoj Americi“, rekao je Marky Ramone u jednom intervjuu.

I wanna be sedated, Pet Semetary, Blitzkrieg Bob, Rockaway beach, Sheena is a punkrocker, Rock n roll highschool, samo su neki od evergreena uz koje su odrasli mnogi.

Kako te pjesme zvuče danas, zašto su ih na svojim koncertima kao obrade izvodili neki od najvećih svjetskih rock glazbenika, provjerite 9.12. na koncertu u dvorani Jedinstvo, Trnjanski nasip.

Ramonesi su inspirirali više bendova od svih ostalih, osim možda Beatlesa. Sex Pistolsi, Clash, Nirvana, Metallica, Misfits, Green Day i bezbroj drugih duguju svoje karijere zvuku Ramonesa.

Marky Ramone 2011. godine dobio je Grammya za životno djelo. I nakon 40 godina pronošenja imena The Ramones diljem svijeta, obećava vatrenu svirku i dobar provod, u čast svojim prijateljima i svim fanovima. Povodom 40 godina Ramonesa izdan je i obljetnički box set s raritetima ovog kultnog benda.

Cijene ulaznice je 130 kn, odnosno 150 kn na dan koncerta. Karte će se prodavati u cd shopovima te putem sustava Eventim.

Pridružite se Facebook eventu.

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2