Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Jedinstveni gastronomski doživljaj na novom izdanju Freaky Fridaya

13.5. | 20h | Freaky Friday no. 11: Posljednja večera #2 | 250kn | organizator: Mala performerska scena

freaky friday posljednja veceraNa svibanjski petak trinaesti Mala performerska scena poziva vas na jedinstveni gastronomski doživljaj! Za programe Freaky Fridayja i inače je potrebno imati jak želudac, no u njegovom 11. izdanju to više nije metafora! Očekuje vas možda i najgadljivija večera kojoj ste ikad prisustvovali! Gadljiva dakako samo na prvi pogled. Progutajte svoje strahove i predrasude, i prepustite se uživanju u jelu kakvo se događa možda samo jednom u životu! Uz četiri slijeda hrane piće je besplatno, a uz prigodnu glazbu večer će biti začinjena i suradnjom s umjetnicama Zrinkom Barbarić (dekoracija stola) i Tajči Čekadom (video rad „The Picnic“).

Konkretan jelovnik ostat će tajna do samog petka trinaestog; pustit će vas da sami otkrivate sastojke tek kad se gadarije s tanjura približe vašim okusnim pupoljcima. Samo hrabro! Riječ je primarno o vizualnoj umjetnosti koja će se na jeziku rastopiti u fine okuse kakve i očekujete od svečane večere! Za vas pripremaju četiri slijeda hrane: hladno predjelo, juhu, glavno jelo i desert. U freakasti meni uključena je i konzumacija specijalnih aperitiva i tajanstvenih napitaka, a za one koji ipak igraju na sigurno – i obilata količina crnih i bijelih vina, te sokova.

Izvedbu menija potpisuje chef koji je majstorski ispit položio u inozemstvu. Treba ovdje istaknuti da su na zahtjev za “gadljivom” večerom, u strahu za vlastite kulinarske brendove, redom odbijali domaći majstori kuhinje, pa su izašli u susret i ovom kuharu, da i sam ostane anoniman, iako će publika za ovakve kulinarske kreacije samo tražiti riječi hvale. Valja međutim reći da chef kuhinje posjeduje bogato iskustvo rada i edukacije u Njemačkoj, Švicarskoj, Španjolskoj, Portugalu, Francuskoj i Italiji! Posebnu dekoraciju-instalaciju, cvjetne aranžmane sa sastojcima ne samo biljnog porijekla, pripremit će splitska umjetnica Zrinka Barbarić.  Riječka umjetnica Tajči Čekada sudjelovat će na ovom posebnom izdanju Freaky Fridayja sa svojim video radom “The Picnic”.

Rezervacije mjesta na večeri primaju se isključivo do 30. travnja, na mail ulaznice@cirkus.hr. Broj sudionika je limitiran pa ne čekajte zadnji trenutak za prijavu! Cijena ulaznice je 250 kuna. Uz broj sjedala koja želite rezervirati obavezno naznačite eventualne alergijske ili dijetalne restrikcije vaše prehrane. Dobar tek!

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2