Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Cirkuska srijeda #25: Cirkuski animirani filmovi!

Pogon Mislavova | 23.12. u 20h | Organizator: Mala performerska scena/Cirkuski informacijski centar, uz logističku podršku Pogona, zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade

cirkuska srijedaProsinačka Cirkuska srijeda donosi prave blagdanske poslastice – niz kratkometražnih animiranih filmova cirkuske tematike! Filmovi pristižu iz različitih krajeva svijeta, prikazujući svijetle i tamne nijanse života u cirkusu i izvan njega.

Iz Nizozemske dolazi “Bek”, dirljiva priča o djevojčici rođenoj s krilima umjesto ruku, i kljunom umjesto usta, koja pronalazi svoje mjesto u društvu klaunova pod cirkuskim šatorom. “Bave circus” priča je o dječaku čija se mašta razgrana u igri s puževima, stvarajući u hipu od polaganih životinjica cirkuske umjetnike! Na repertoaru je i “Circus”, začudan svijet cirkuske svakodnevice, prekrasno ilustriran u tehnici crteža i uljanih pastela, ali i druga animirana ostvarenja!

Napomena: filmovi nisu primjereni za djecu mlađu od 12 godina! Ulaz je besplatan, kao i kokice, a najsretniji posjetitelj kući će odnijeti i božićno-cirkuski poklon! Zagrebačku Cirkusku srijedu organizira Mala performerska scena/Cirkuski informacijski centar, uz logističku podršku Pogona, zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade.

 

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2