Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Velika proslava šeste godišnjice UES-a!

Pogon JEDINSTVO | velika dvorana | 8.11.2014. | 22h | 30 kn Organizator:  UES

UES_godisnjicaNakon šest godina stvaranja uz najbolju publiku u svemiru, uz plesače i ljubitelje urbanog clubbinga UES vas poziva na najluđi dosadašnji slavljenički party koji će se održati 8. studenog u Pogonu Jedinstvo! Na slavlju će nastupiti sjajne domaće snage koje svojim višegodišnjim stvaranjem na sceni itekako pridonose njenom ujedinjenju, a clubbing dižu na još jedan viši nivo – Jogarde, Qwerty, Novell, Pete Dux, Jan Kinčl Zero i Funk Guru.

Od samog početka stvaranja vizija UES-a bila je jasna – kvalitetan čvrst sound, edukacija, ritam koji pomiče granice i ujedinjenje. Iz tog razloga godinama ugošćuju najveće zvijezde, od underground inovatora do najvećih svjetskih imena urbane scene; Jeff Mills, Dave Clarke, Chris Liebing, Adam Beyer, Len Faki, Ben Sims, Surgeon, The Advent, Paul Ritch, Gregor Tresher, Carlo Lio… pa tako i najbolje domaće i regionalne DJ-e i producente.

Pokrenuli su i portal za elektronsku glazbu – UES Magazine u cilju još boljeg informiranja i promocije stvaranja, za sve istinske ljubitelje kvalitetne elektronike te od ovog ljeta, uz sinergiju clubbera, i UES festival na Zrću.

Na ovoj proslavi otplesat ćemo od početka do kraja, život i sound, ujedinit ćemo se bez ikakvih razlika i napravit takvu tulumčinu sa dušom koja se ne zaboravlja – zato dođi i proslavi s nama!

Ulaznice za United Electronic Sound dostupne su po pretprodajnoj cijeni od 30kn u online sustavu, te na svim prodajnim mjestima Entrio (Tvornica Kulture, Aquarius CD shopovi, Daily News, Dirty Old Shop..).

Online shop: http://bit.ly/uesentriotickets
Prodajna mjesta: http://www.entrio.hr/outlets

Sve ostale informacije možete dobit na broj +385.98.16.150.86 ili info@uesmag.com

United Electronic Sound [UES]
www.facebook.com/unitedelectronicsound
www.facebook.com/ues.magazine
www.uesmag.com

 

 

 

 

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2