Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Predavanje Yara Sonseca Mas

Pogon MISLAVOVA | konferencijska  dvorana | 28.11.2014. | 18:00h | Organizator: BLOK – Lokalna baza za osvježavanje kulture

Maider 019La Casa Encendida je društveni i kulturni centar u madridskom migrantskom kvartu Lavapiés, koji je 2002. osnovala banka. Voditeljica izložbenog programa Yara Sonseca Mas će u svom izlaganju opisati izbor recentnih izložbi i programa usmjerenih na urbanu kulturu, ekološka i društvena pitanja povezana s gradskim životom. Govorit će i o svojim iskustvima i uvidima o ulozi umjetnika i kustosa u lokalnoj zajednici u programu koji pritom ne izuzima međunarodnu umjetničku scenu.

Kao voditeljica izložbenog programa La Casa Encendida od 2006. godine Yara Sonseca Mas je kurirala mnoge samostalne izložbe i site-specific projekte europskih, brazilskih i meksičkih umjetnika mlađe generacije, te koordinirala velike izložbe i publikacije posvećene između ostalih Antoninu Artaudu, Louiseu Bourgeoisu, Johnu Cageu, Josephu Kosuthu, Arthuru Rimbaudu, Andyju Warholu. Diplomirala je povijest umjetnosti na Universidad Complutense de Madrid te pohađa doktorski studij na Odsjeku za suvremenu umjetnost pri UCM-u.

Predavanje je dio projekta “Ovdje i drugdje” koji financijski podržava Zaklada “Kultura nova”.

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2