Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

#Pogonizacija – društveno igranje u Jedinstvu

Pogon JEDINSTVO | velika dvorana | petak, 14.02.2014. | 19:00h | 0kn |

Ljubavna salata by Kontejner i TALA

pogonizacija_1Sezonu društvenog igranja u Jedinstvu počinjemo velikom ljubavnom salatom za Valentinovo. TALA i KONTEJNER domislili su se sočnih sastojaka, pikantnih začina, zaigranih kombinacija u kojima će uživati svi – bez obzira na godine, spol, rod, u parovima, trojkama, grupama ili sami. Formula se, naravno, drži u tajnosti, ali sastojci su poznati: igre u dvoje ili više, ljubavni savjeti poznatih osoba, love boxses, pillow fight, radionica dodira, ljubavna tombola, boca istine, manipulacije, dječji poligon, prava (jestiva) ljubavna salata i još pokoje iznenađenje. Igre ljubavi s vama će zaigrati Ivana Banfić, Mario Kovač, Goran Navojec, Joško Lokas i mnogi drugi. Ulaz je slobodan.

Na prvoj Pogonizaciji, društvenom igranju u Jedinstvu, ljubav dijelimo šakom i kapom. Ponesite jastuk i zagrlite se s nama!

Na programu:

Pillow fight – Ne propustite rijetku priliku da se zabavite u ljubavnoj borbi jastucima. Ne zaboravite jastuk! – svatko tko donese jastuk sudjeluje u LJUBAVNOJ TOMBOLI s bogatim nagradama. Najsretniji mogu osvojiti besplatni ulaz na događanje u Jedinstvu po izboru, besplatni tečaj plesa po izboru u plesnom centru TALA, komplet kataloga Kontejnera s presjekom ekstravagantnih, provokativnih i tehnološki inovativnih umjetničkih radova, tajni recept za Ljubavnu salatu i mnoge druge nagrade!

Love advising room – Ljubavni savjeti Ivane Banfić, Nataše Janjić i Srđana Sandića. Jedan na jedan!

Radionica dodira – voditeljica ove intrigantne radionice je Larisa Navojec. Učite od najboljih! Iskusite dodir na novi način!

Manipulacije – Neponovljivo iskustvo fizičke manipulacije, igra koju će voditi Tamara Curić

Love seats – razmjena energije pod vodstvom Petra Cvirna i Deane Gobac

Bong – Zabavna, tjelesna interpretacija klasične video igre Pong gdje umjesto joystickom igrom upravljate svojim kretanjem kroz prostor.

Dječji poligon – Kutak za najmlađe

Love boxses – Kutije koje skrivaju male ljubavne tajne

Boca istine – Kada ste zadnji put zaigrali ovu igu? Istina je temelj svake ljubavi…

Ljubavna salata – Valentinovo u Pogonu nećete napustiti gladni! Zamješajte s nama sočne sastojke i kušajte salatu sa svojim starim i novim ljubavima.

Muzičku podlogu za igru i ples biraju DJs Alen S i Mario Kovač, a kroz večer nas vode majstori ceremonije Goran Navojec i Joško Lokas.

Sponzori:
Rakije Perković | Zagrebačka pivovara | Youth Hostel | Cassandra |

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2