Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

10 godina Illectricity festivala!

Pogon JEDINSTVO | velika dvorana | glavna večer 6.12.2014. | 23 – 06h | 60/75kn | Organizator: cfsn

ILLECTRICITY Jubilarno 10. izdanje festivala audio-vizualnih umjetnosti Illectricity održat će se od 28. studenog do 6. prosinca, uz glazbeni program i radonice, a dovodi sjajna imena na završnu večer festivala u Pogon Jedinstvo. Na Main Night 6. prosinca u goste dolazi jedan od najcjenjenihih DJ-eva Jackmaster, inovativni producent OM UNIT, X-Coast koji vraća u zlatno doba elektronike 90-ih, a sve to uz pobjednika Nucomers natječaja i CFSN DJs tim.

Jackmaster iliti Jack Revill je jedan od DJ-a za koje se kaže da ih morate čuti. “Master” u umjetničkom imenu itekako je opravdano selekcijom glazbe i vještinom vrćenja. Svestranost njegova zvuka prepoznata je u najpoznatijim europskim i svjetskim underground klubovima te festivalima, što je dokazao sjajnim nastupom na glavnom stageu ovogodišnjeg Dimensions festivala. Uz ekipu s vrha, kao što su Jamie XX, SBTRKT, Rustie ili Hudson Mohawke, Jackmaster postaje i amblemsko ime Numbersa, koji ove godine slavi 10. obljetnicu.

Aktivan već desetak godina Om Unit postaje zamijećen intepretacijom Jokerova ‘Digi Designa’, a prvijenac “Threads” objavljen 2013., te prethodna tri EPja pokazali su koliko je sporo-brzi Omov zvuk jedinstven i udarili pečat novog step-žanra, koji koketira i s elektrom, ali i soulom i modernim jungleom. 2012. Om utire stazu rastućoj footwork i juke sceni povezujući footwork s klasičnim jungle zvukom. Om Unit se svakim izdanjem potvrđuje kao jedan od najinovativnijih producenata na sceni pa ne čudi što je među najtraženijim imenima moderne elektronske glazbe.

X-COAST je jedan od trenutno najinspirativnijih projekata regionalne scene, a njegova glazbena produkcija vratit će vas u zlatno doba elektronike iz 90-ih godina. Nastup u sklopu Boiler Rooma na ovogodišnjem izdanju MAD festivala u Beogradu, gdje je X-COAST pokazao svestranost u selekciji, dokazuje da ovu mladu nadu Illectricity dovodi domaćoj publici u pravom trenu.

Glavna festivalska večer uvijek je i s jakom vizualnom pozadinom, tako će se za vizualizaciju glazbe brinuti jedan od naših najpoznatijih vizualnih umjetnika Liik, kao i LiteMotif koji vas vodi u nove vizualne dimenzije.

Uz glavnu večer festivala koja tradicionalno jakim lineupom čini ovo festivalom za pamćenje, održat će se i Nucomers večer gdje će se predstaviti mlade nade klupske scene, kao i Soundclash večer na kojem se sa svojim glazbenim izborom sukobljavaju DJ-i i njihove ekipe. Kao i svake godine, festival je i edukativnog i prezentacijskog karaktera, tako da će se i ovoga puta predstaviti nekoliko ne-glazbenih programa poput Bring Your Own Beamer, Videoskop Guerilla, Pogonizacija by CFSN & Radiona.org, radionice Illekroničke glazbe i radionica osmišljavanja i funkcionalnosti vizualnog identiteta festivala audio-vizualnih umjetnosti.

Ulaznice:  60 kuna u pretprodaji i 75 na dan događanja,
Više informacija  na: https://www.facebook.com/events/840039492684842/?fref=ts

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2