Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Postanite dio Bossa Bande

bossa bandaPogon MISLAVOVA | konferencijska dvorana | 18.10.-20.12., petkom od 12 do 14h | cijena: 150kn mjesečno | organizator: JAZZart

Pozivamo sve zainteresirane da se priključe vokalnom ansamblu koji izvodi brazilsku glazbu – Bossa Banda. Radi se o maloj skupini što studenata i profesora portugalskog jezika, što entuzijasta koji vole tu vrstu glazbu i pjevanje. Bossa banda na portugalskom znači band koji svira bossa novu, dok na hrvatskom znači bosa banda jer nastupamo bosi! Voditeljica je profesionalna vokalistica Maja Savić koja je izgradila svoju karijeru na jazz i brazilskoj glazbi. Sastav djeluje od 2010. godine.

Ansamblu se možete priključiti u Pogonu Mislavova petkom od 12 do 14h, u razdoblju 18.10.-20.12. Možete pjevati ili svirati, neko veliko iskustvo nije potrebno ali osjećaj za ritam i sluh jeste. Znanje portugalskog je poželjno ali ne i nužno. Cijena sudjelovanja je 150kn mjesečno (uključuje 8 termina od 60 min). Voditeljica benda je Maja Savić. Pitanja i nedoumice šaljite na bossabanda@gmail.com.

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2