Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Još jedan HALOWEEN

cover_wipPogon JEDINSTVO | velika dvorana | 02.11.2013.| 25kn/35kn/50kn | Organozator: Tooloomeeshka

Nakon tradicionalnog Močvarinog, reprizu Haloweena možete odraditi u subotu, 02.11. sa još strašnijom pričom u pozadini. 1977. godine grad Zagreb je bio potresen nizom od četiri misteriozna ubojstva. Milicija je bila u potpunosti bespomoćna jer su jedini tragovi koje je ubojica ostavljao na mjestima zločina bili cvijet sa šest latica i stihovi iz Baudelaireovih “Cvjetova zla”, ni blizu dovoljno da bi milicija razriješila misterij ubojice. Osramoćeni organi vlasti činili su sve što su mogli da bi prikrili vlastitu nesposobnost te su takozvani slučajevi “Cvjećara smrti” izbrisani iz zagrebačke povijesti. Međutim, 36 godina nakon, u Zagrebu je ubijen Alojzije Sikirić, bogati povratnik iz Švedske. Ubojstvo koje inače ne bi privuklo našu pažnju da pored tijela nije pronađen već viđeni cvijet i zlokobni Baudelaireovi stihovi.

Upitnim metodama dobili smo uvid u davno zakopan policijski dosje “Cvjećara smrti”. U idućih nekoliko tjedana zajednički ćemo snagama probati odgonetnuti identitet ubojice. Biti će to opasan i težak zadatak, ali svako tko je proživio prošlogodišnji Halloween u Pogonu i više je nego spreman.

Pratite naš fanpage i sudjelujte u raskrinkavanju mističnog slučaja zagrebačke prošlosti. Naravno, najuspješnije detektive nagrađivat ćemo besplatnim ulaznicama, cugama i mnogim drugim vrijednim i manje vrijednim nagradama.

|| LINEUP
Ove godine za sobom smo povukli uigrani duo iz Mansiona, Carl Maxa i Phillip Wrighta. Puštat će provjereni mix pretežno EDM glazbe uz prstohvat housea.

Njihov zadatak bit će preskočiti visoko postavljenu letvicu glazbenih očekivanja. Dečki su već tjednima na intenzivnim pripremama, proteinskim dijetama i jakim kardio treninzima. Sve kako bi 2.11.2013. postao još jedan dan za pamćenje.

|| DRESSCODE
Mislili smo reći da ponovite prošlogodišnji dresscode, ALI NE! Želimo strašnije, jezovitije, ružnije, gluplje, bolje, ekstremnije, zabavnije.. Vjerujemo u vas.

O najboljim maskama pričat će se na kavama tjednima nakon, stoga dajte sve od sebe!

|| SPEKTAKL
Popravit ćemo u svim segmentima prošlogodišnji party. Konobari će bit efikasniji, redari će bit ljubazniji, cuga će bit hladnija, light će bit svjetliji (da bit će lasera i bit će fenomenomenalno), ozvučenje će biti snažnije, žene će biti zgodnije, a muškarci jednako naporni.

Više informacija ovdje.

Prodaja ulaznica:
Rockmark glazbena knjižara, Berislavićeva 13. Radnim danom od 9 do 20h i subotom od 10 do 14h.

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2