Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Jedinstveno Jedinstvo

Pogon Jedinstvo | 21.09.2013. | 13:00-22:00h | 0kn | organizatori: Pogon i MUU

Nadja Jovanović - <em>blog</em>

Nadja Jovanović – blog

Proslavite s nama Jedinstvenu fasadu Jedinstva!

Zidne površine bivše trnjanske tvornice ovaj tjedan oslikavaju grafiteri, umjetnici, dizajneri… U suradnji s Muzejem ulične umjetnosti, Pogon je okupio vizualne kreativce i ne bi li na svojim zidovima udomio njihove ideje.

Petnaest radova Jedinstvene galerije na otvorenom u punom će svjetlu zasjati u subotu, 21.09.2013, a od 13:00 do 22:00 vas pozivamo na druženje i proslavu novog ruha Jedinstva. Pogledajte nove radove, zaplešite uz naše DJ-eve, povedite djecu na radionicu grafitiranja, a možda se nađe pokoji kist i prazni komadić zida za vaše intervencije!

Na fasadi Jedinstva zasjat će motivi vizualnih identiteta proizvodnih pogona iz razdoblja socijalizma, napad na protagoniste loših filmova o apokalipsi, čovjekolika mačka koja ubija vrijeme, pismom dekonstruirano ljudsko tijelo, Johnny Depp, vizualizacija osjećaja da će vam glava eksplodirati i drugi, a oslikat će ih Lana Cavar + Narcisa Vukojević, Nadja Jovanović, Tomislav Vončina, Maja Pejčinović, Hana Grgičević, Tea + Marta Stražičić, Monika Meglić, Bojan Krištofić, Patrick Hrga, Zvonimir Haramija, Tamara Komljenović, Petra Drozdan-Kranjčec, Ljudevit, Mikula Petar Marušić i Luka Vučić.

Prije same proslave, pozivamo vas da se pridružite ekipi iz Akupunkture grada na kvartovskom događanju “Trnjeraj!” u ulici Ljerke Šram uz tržnicu Savica od 10:00 sati – niz događanja po kvartu od subotnje jutarnje špice na budućem kvartovskom trgu, obilaska i otvorenja 7 malih “akupunkturnih” intervencija, do partyja na savskom nasipu uz most Slobode.

Udruga Metronom će u velikoj dvorani Pogona Jedinstvo priredit će prve jesenske hip hop i break battlove. Od 13:00 sati možete pratiti njihove vratolomije, a ako vas krase plesačke vještine, možete se i natjecati!

Uvijek dragi nam susjedi iz Močvare i Trip to Zion DJs na Savskom nasipu od 14:00 sati predstavljaju open air reggae, dub, D’n’B, jungle, dubstep party te 16. Močvarin sajam ploča i stripova.

Subotnja je zabava na Trnju!

Program:
Jedinstveno Jedinstvo

17:00  Uvod i razrada
Radionica grafitiranja za djecu

18:00  Kulminacija i peripetije s umjetnicima u glavnim ulogama

15:00 Glazbena podloga
Glavne uloge: One Woman Army In Dub (Medika), Maja Milich (Beat The Future), Ptyzek (Burek), Jan Kinčl Zero (R808), Novell (Ekstrakt), Funk Guru (CFSN), Cloudfactory (LebensStrasse)

22:00 Rasplet

+ Bagdad Battles by Metronom
13:00 – 18:00 – natjecanje break-dancera @ Pogon Jedinstvo

+ Akupunktura grada
12:00 – 20:00 – Trnjeraj! @ Savski nasip uz Most slobode i Savica

+ Močvara i Trip to Zion DJs
+ 16. Močvarni sajam ploča i stripova
14:00 – 21:00 @ Savski nasip uz Most slobode

Jedinstveno Jedinstvo podržali Grad Zagreb i Ministarstvo kulture RH.

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2