Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Podržite Društveni centar Novi Sad

Aktivisti Inicijative za Društveni centar, ušli su 22. prosinca u prostor kasarne „Arčibald Rajs“ u Novom Sadu. ” Zbog nedostatka prostora za pojedince i grupe koje se bave aktivnostima od značaja za zajednicu, kao i usled nedostajanja pristupačnog prostora za nezavisne kulturne, sportske, obrazovne i društvene aktivnosti novosadske nezavisne organizacije i pojedinci, okupljeni oko Inicijative za Društveni centar odlučili su da kasarnu u Futoškoj pretvore u javni prostor.”  Odmah su počeli sa zajedničkim akcijama uređenja prostora te s različitm programima. Inicijativu su podržali brojni novosađani, ali i mnogi drugi pojedinici i organizacije.

Podržite ovu inicijativu: potpišite peticiju,  pošaljite pismo potpore, posjetite ih i izvedite neki program, donirajte hranu, namještaj ili nešto novca. Ukoliko ste zainteresirani, javite se na ovaj mail.

Pogledajte i dokumentarac “Otvorene kasarne” u kome možete doznati više o ovoj novosadskoj inicijativi, ali i kako su se osvajale kasarne u Ljubljani ili Puli.

Pratite video-biltene Društvenog centra!