Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

Plenarna konferencija IETM Zagreb

IETM Zagreb objavljuje poziv za sudjelovanje u izvedbenom programu plenarne konferencije IETM Zagreb, koja će se održati od 25. do 28. listopada 2012.

IETM (International Network for Contemporary Performing Art) – je krovna udruga sa sjedištem u Bruxellesu koja okuplja preko 400 članica iz 45 zemalja i smatra se najznačajnijom i najbrojnijom mrežom organizacija i institucija iz područja izvedbenih umjetnosti u Europi.
Organizacijski odbor IETM-Zagreb  čine: Eurokaz, Domino (festivali Perforacije i Queer Zagreb), POGON – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, SC Kultura promjene / Teatar &TD, Hrvatski institut za pokret i ples / Plesni centar Zagreb, Drugo more (Rijeka).

Pozivamo domaće umjetnike da predlože kazališne i plesne predstave u hrvatskoj produkciji i koprodukciji. Prednost imaju recentne nezavisne produkcije s naglaskom na umjetničkoj inovaciji i istraživanju.

Molimo sve zainteresirane da najkasnije do 15. travnja 2012. godine dostave svoje prijedloge i radove na dolje navedenu adresu. Razmatrat će se već izvedene predstave i one čija će premijera biti najkasnije do 15.lipnja. 2012. godine.

Prijava treba sadržavati:

 • Ispunjenu prijavnicu
 • Životopis autora (do 1800 znakova)
 • Video dokumentaciju umjetnika
 • Kritike (do 5 kritika)
 • Tehničke potrebe
 •  
  Ispunjenu prijavnicu poslati na mail adresu: ietm-zagreb@perforacije.org, a svu ostalu potrebnu dokumentaciju, zajedno sa potpisanom prijavnicom, poštom na sljedeću adresu:

  Domino (za natječaj IETM Zagreb 2012)
  Kranjčevićeva 11
  10000 Zagreb

  O rezultatima poziva će odabrani umjetnici biti obaviješteni do 30. lipnja 2012. godine.