Hej, imamo novu web stranicu na novoj adresi

Pogon.hr

Ova web stranica će ostati aktivna u svrhu arhive, ali više neće biti ažurirana.

ZatvoriSite menu:

pogon_newsletter

Search

Medijski prati: Kulturpunkt

ILLECTRIC FUNK cfsn 9th anniversary

Pogon JEDINSTVO, Velika dvorana | subota, 26.03.2011. | 22.30 – 05.00 | 45 / 60 kn

Loefah (Swamp81 / UK) + Black Sun Empire (BSE recordings / NL) + cfsn DJs (upgraded)
Video & screen setup by fšk (SLO) & linx

When we say PARTY you say NINE! 🙂

confusion vas u glazbeno sutra vodi već punih devet godina trudeći se ovaj, inače-ne-baš-najzabavniji grad, pretvoriti u špicu i vrh glazbene ponude, dovodeći uvijek svježa imena svjetske glazbene scene. U confusion svijetu sreću se glazba, vizualne umjetnosti i kreativno stvaralaštvo, a plod njihove skladne veze i sretnog braka naširoko je poznat Illectricity festival, hiperaktivno dijete koje je napunilo šestu godinu postojanja!

Korak sa svijetom confusion drže ne samo u Hrvatskoj, već i diljem Evrope, gostujući na brojnim partyjima i festivalima od dalekog Londona do bliže nam Sofije, te prenoseći glase o klupskoj energiji male i Lijepe naše, pridružujući grad Zagreb gradovima koji znaju kako mrdat bokovima i kreirati sjajnu klupsku priču.

Nakon svih ovih godina prisustva na domaćoj sceni, možemo vam reći samo jedno veliko HVALA! Hvala što ste uz nas i što nas još uvijek pratite u ovolikom broju 🙂 S takvim divnim rođendanskim gostima ovo slavlje može biti samo prekrasno! Zahvalnice se podižu u subotu 26/03.

Ulaznice
45 kuna u pretprodaji, 60 na dan
pretprodajna mjesta: Rockmark – glazbena knjižara (Berislavićeva 13) i Prostor (Mesnička 5)
Ulaznice u pretprodaji od 15/03!Black Sun Empire
Prošlogodišnje vremenske neprilike unijele su pomutnju u avio-promet i rezultirale otkazivanju njihovog gostovanja na glavnoj večeri illectricity festivala. Dečkima dajemo priliku da se iskupe i DJ setom opravdaju zašto je njihovo ime dan danas sinonim za tvrdi, kvalitetni, euforični d’n’b.
Nakon svjetske turneje povodom četvrtog studijskog albuma, Black Sun Empire će sasvim sigurno ponovno izmamiti osmjehe na vaša lica i unijeti bol u vaše tabane. Oni nisu više samo poznati kao vrhunski d’n’b producenti i DJ-i, već su se momci jednako uspješno ulovili i u koštac sa dubstepom, ostajući naravno vjernima svojem smjeru!
Još vruč, album “Lights and Wires“ najbolje predstavlja njihovu svestranost, a opet nepogrešivo odaje jedinstveni zvuk ovog nizozemskog trija koji je svojim stilom osvojio cijeli svijet. Sa BSE se povezuju brojna neizostavna imena sa d’n’b scene sa kojima su dečki surađivali, kao i neki od najuspješnijih labelova za koje su izdavali. BSE su i sami vlasnici triju labelova, putem kojih izražavaju i zadovoljavaju svoje različite muzičke interese. Njihov dvomjesečni event “Blackout“, kojeg organiziraju u rodnom Utrechtu, ove godine slavi sedmu godišnjicu! Nije ni čudo da su BSE u posljednjih deset godina na sceni stekli zavidan ugled jednih od najuzbudljivijih, a opet dosljednih izvođača.

Loefah
Obogačena mračnim i meditativnim bas dionicama i neodoljivim halfstep ritmovima, produkcija ovog dubstep pionira, okrunila je sam vrh danas popularne dubstep scene. Njegove dubstep delicije (Horror Show, Mu, Ruffage, te mnoge druge) otrovno se uvlače pod kožu i tjeraju noge i tijelo na zamamni hipnotični ples!
Zajedno sa Malom i Cokiem osniva i vodi legendarnu etiketu, te nekoć najjaču londonsku dubstep večer DMZ, a od 2009. osniva i vlastitu etiketu Swamp81 oko koje okuplja samu kremu novog i nekomercijalnog dubstepa. Uz izdanja producenata kao što su Kryptic Minds, Skream, Pinch, Ramadanman, Addison Groove, Instra:mental, Boddika i FaultyDL, postalo je jasno da je Swamp81 puno više posvećen promociji svježe i inovativne underground bass glazbe nego samog dubstepa. Ne čudi podatak da je ove godine njegov label proglašen za najboljom novom etiketom na Dubstep Awards 2010, a on sam u konkurenciji s Kode 9-om i Onemanom, za najboljeg DJ-a 🙂
“The one label that did dark great in 2010 is the man who warned against formulas himself, Loefah and his imprint Swamp 81.” [Martin Clark, Pitchfork]
Loefah – Live at Fabric, London


cfsn 24h DJ session i predstavljanje novih članova

cjelodnevnim i cjelovečernjim live streamingom predstavljamo punokrvnu CFSN DJs ekipu, zato rezervirajte nedjelju, 20 ožujka i plesni prostor u vašem domu, jer će sedam cfsn DJ-a vrtiti glazbu punih 24h! Nakon ovog, audio-sessioni će se nastaviti svake srijede od 21 do 23h. Svaki session će naknadno biti objavljen i kao podcast.

Kroz 24h live streaming, a isto tako i na illectric funku, predstavljamo proširenu cfsn DJs postavu, a to su:

Osoba A: Itch
imenom Sanjin Kaštelan, rođen u Rijeci, fasciniran zvukom alternativne elektronike koju u radijski svijet dovodi Dinko Bažadona tj. televizijske MTV chill out zone. U multimedijalnom centru MAMA 2000. godine započinje s DJ-ingom, ubrzo postaje članom grupacije Groodanje, kasnije i suorganizator večeri RAVE te aktivno nastupa po renomiranim zagrebačkim klubovima i festivalima kao što su ZFF, HRFF, MARS, illectricity, itd.

Osoba B: Josip Klobučar
Još od malih nogu, svirajući klarinet i pohađajući glazbenu školu, pokazao je veliki interes za glazbu. Prvo izdanje objavio je pod imenom Rough & Ready za Perfect toy records na kompilaciji Panorama Nu Europa Phusion, koju je kompilirao Tom Wieland. Nakon toga izdaje za 4lux i Eklektik records pod imenom Josip Klobučar. Surađivao je s velikanima kao što su: Fulgeance, Yannah Valdevit, Teebs & Jackhigh, Shuanise, Front 2 black, Lisa Preston, Yoggione. U pripremi su razne suradnje i remiksevi, a uskoro mu izlazi i EP na 4lux. Trenutno producira još jedan glazbeni projekt, o kojemu ćemo uskoro doznati.

Osoba C: Æon
Æon je dubstep, future garage, uk funky DJ/producent iz Slavonskog Broda, s novom adresom u Zagrebu. Iza sebe ima nekoliko besplatnih EP-eva koji su izdani na 20/12 i Wayside recordingsu, te nekoliko digitalnih izdanja. Prvo ozbiljno digitalno izdanje našlo se na njujorškom labelu Code of Arms, a jedna je stvar izašla i na kompilaciji za 20/12 records. Ove godine izlazi mu i jedna traka za Area Recordings koja će se naći na kompilaciji, a vjerojatno će bit i otisnuta na 12″ vinilu.


Martin Audio sound system powered by: IVAS – International Visual Audio Solutions
Goodies provided by: PROSTOR
Medijski pokrivaju: www.klubskascena.com i www.muzika.hr

gopxxx xnxx xvideos xvideos2 pornhub bangx2