Site menu:

-

Search

Pogon Jedinstvo – Mala dvorana


Provjeri raspoloživost

Osnovni podaci

lokacija: Trnjanski nasip bb
površina: 75 m2
širina: 7,5 m
dužina: 12,3 m (10 m na kraćem dijelu)
visina: 4,7 m
kapacitet: 90 (stajanje); 50 (sjedenje)

Opis

Mala dvorana Jedinstva nalazi se na katu zgrade, a prilazi joj se kroz hodnik ispred Velike dvorane. Pogodna je za različita manja događanja, radionice, probe i slično. Na tri strane dvorana ima prozore, a zapadna strana je zatvorena zidom.  Na podu je tamno smeđi laminat.

Za popis opreme koju je moguće koristiti u Maloj dvorani pogledaj ovdje, s napomenom da pravo prednosti u korištenju opreme imaju programi u Velikoj dvorani te da u Maloj dvorani ima samo jednofaznih schuko utičnica pa se ne može koristiti oprema koja zahtijeva trofaznu struju (npr. dimmeri, osim 4-kanalnog Lite Puter dimmera).

Posebni uvjeti

Korištenje dvorane uključuje

  • opisani prostor s opremom;
  • troškovi struje, vode, komunalija itd.;
  • troškovi voditelja;
  • troškovi čišćenja (prije ulaska u prostor i po završetku programa)

Korisnik je dužan, u dogovoru s Pogonom, osigurati sredstva za sve ostalo potrebno za realizaciju određenog programa.

Opremom mogu rukovati  zaposlenici Pogona i korisnikovi tehničari, ali samo ako zadovoljavaju jedan od slijedeća dva zahtjeva: (a) da su profesionalci s iskustvom rukovanja takvom opremom, ili (b) da su prošli tečaj rukovanja opremom koju je organizirao Pogon.

U slučaju oštećenja prostora ili opreme nastalog krivnjom korisnika, korisnik se obavezuje nadoknaditi štetu za slučajeve ili u udjelu kojem ona nije pokrivena osiguranjem.

Glasna glazba mora se ugasiti najkasnije do ponoći zbog nedostatka adekvatne zvučne izolacije koja bi spriječila prodor buke izvan dvorane.

Pri dogovoru oko termina korištenja dvorane vodit će se računa i o usklađivanju s programom u Velikoj dvorani.

Organizator/korisnik je obavezan prijaviti javni program svim nadležnim službama, ovisno o vrsti programa, a u skladu s propisima (policija, ZAMP, vatrogasci itd.), npr. obrazac za prijavu javnog okupljanja

 

Korištenje dvorane, odnosno usluge realizacije programa se ne naplaćuju.

Fotografije